top of page

Nöt- och lammkött

Våra djur äter endast gräs, klöver och örter från markerna runtom i Kärrbo. Dom får växa i egen takt utan kraftfoder och bidra till en levande landsbygd och gynna den biologiska mångfalden.
 
Allt vårt kött hängmöras ordentligt och vi styckar själva i vår egna stycklokal. (hösten 2023 där vi tagit in en del hjälp med styckningen pga. tidsbrist). Vår dröm är att öppna vårt egna gårdsslakteri men än så länge åker vi med djuren till ett mindre slakteri i Krylbo.
 
Eftersom kött är en säsongvara som man vill ha tillgång till året om, fryser vi köttet direkt efter styckning. Vill man ha färskt kött, går det bra under slaktperioden oktober-november.

Tack vare vår nya gårdsbutik behöver vi inte längre hålla oss till köttlådor utan du kan själv välja vilka detaljer du vill i våra frysar. 

bottom of page