Välkommen till Kärrbo Prästgård!

Kärrbo Prästgård är en levande gård som strävar efter hållbar utveckling. Gården ägs och drivs av famljen Berglund/Andersson som brinner för att hålla gården levande och öppen för alla.

 

Vi odlar grönsaker utan kemikalier och konstgödsel och vi låter kor, får och hästar beta våra åkrar för maximal bindning av koldioxid och mångfald av insekter och fåglar.

 

Välkommen att besöka vår gård

och handla i vår gårdsbutik!

Ulf  Andersson

Lamm- och
nötköttlådor 

Våra djur äter endast gräs och klöver från markerna runtom i Kärrbo. Köttet styckas sen och blir till köttlådor i vår egna stycklokal.

 

Köp nöt- eller lammlådor i bageriet eller genom kontakt med bonden.

Fantastiska fårskinn

Våra gotlandsfår har vackra, glansiga och lockiga pälsar. Varje skinn är unikt men i stora drag skiftar de i kulörerna ljus- mellan- och mörkgrå. Vi har även en del vita skinn.

 

Besök vår nya skinnbod för se alla våra skinn!

Grönsaker efter säsong

Lillbonden Najib odlar spetskål, broccoli, vitkål, blomkål, grönkål, rödkål och brysselkål.

 

Under skördesäsongen kan du köpa grönsakerna i vår obemannade gårdsbutik som alltid är öppen.

Besök gården

Kärrbo Prästgård är en öppen gård. Det betyder att vi tar emot besökare som själva kan upptäcka gården, träffa våra djur och handla i gårdsbutiken.

 

Tre gånger om året bjuder vi även in till stora evenemang. Missa inte Kärrbodagen i maj, Skördemarknad i september och Julmarknad i december.

Besökstider!

Under våren har antalet besökare till gården ökat markant! Detta är vi otroligt stolta över men, samtidigt har det lett till att skötseln av gården och djuren har försvårats. Därför kommer gården från och med nu endast vara  öppen för besökare när det är något evenemang eller när bageriet har öppet. Kunder till Gårdsbutiken är alltid välkomna som vanligt. Bageriets öppettider hittar ni lättast på deras instagramkonto. 

ADRESS

Kärrbo Prästgård 6
725 97 VÄSTERÅS

ÖPPETIDER

Gårdsbutik och bageriets
öppettider finns här!

KONTAKT

Bonden: 070-345 71 32
bonden@karrboprastgard.se

NYHETSBREV

© 2019 Kärrbo Prästgård