top of page

Information

Ångerrätt

1. Enligt distansavtalslagen (lagen (2005:59) om distansavtal och avtal utanför affärslokaler) har du alltid rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar utan att ange något skäl när du handlar på distans. Tidsfristen för ångerrätt börjar gälla dagen efter att du har mottagit din vara.

2. Varan som du önskar ångra ditt köp av ska vara oanvänd och i nyskick, men du har rätt att undersöka varan. Var varsam, om varan eller förpackningen hanterats oförsiktigt och om etiketter avlägsnats förbehåller vi oss rätten att göra ett prisavdrag för aktuell värdeminskning. 

3. Retur via transportör sker mot en kostnad.

4. Återbetalningen sker till samma betalsätt som användes vid köpet. Har du betalat med kort, görs återbetalningen endast till samma kort som vid köptillfället. 

Garanti och reklamation

Enligt gällande konsumentköplag har du som kund, tre års reklamationsrätt. Du behöver meddela mig om felet inom skälig tid efter att du upptäckt felet. Reklamationer som görs inom två månader från det att du upptäckt felet anses ha lämnats in inom skälig tid. Vid godkända reklamationer debiteras ingen frakt eller returfrakt.

Leveransvillkor
Inom Sverige ingår alltid moms och frakt i det angivna priset. Jag kommer göra mitt bästa för få iväg din produkt så fort som möjligt och mitt mål är att den ska nå dig inom en vecka. Du kommer få en orderbekräftelse på mailen när vi tagit emot din order. 

Säkerhet och Sekretess

När du gör din beställning uppger du dina personuppgifter såsom namn, adress och personnummer. Samtidigt godkänner du att jag sparar och använder dina personuppgifter för att kunna fullfölja åtaganden mot dig som kund. Jag dokumenterar dessutom viss kommunikation som företaget har med dig via telefon eller e-post, för att kunna ge dig bästa service och följa upp dina ärenden.

Enligt Dataskyddsförordningen (GDPR) har du rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Om informationen är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att den ska rättas eller tas bort. Kontakta i så fall vår kundtjänst.

Personuppgifter lämnas aldrig ut till tredje part. 

bottom of page