Picknick med kalvarna ändras till bondens grill !

👋 Varje lördag och söndag kl 11:00-13:00 grillar bonden till dom som är lunchsugna. Det kostar 85 kr per person och då ingår varfri hamburgare/korv/grillspett/kolbulle med tillbehör och festis som ni kan äta på valfri plats, förslagsvis i skogen med kalvarna eller vid fårhuset. Det finns gott om plats att sprida ut sig, tänk på varandra och håll avstånd 

Välkommen till Kärrbo Prästgård!

Kärrbo Prästgård är en levande gård som strävar efter hållbar utveckling. Gården ägs och drivs av famljen Berglund/Andersson som brinner för att hålla gården levande och öppen för alla.

 

Vi odlar grönsaker utan kemikalier och konstgödsel och vi låter kor, får och hästar beta våra åkrar för maximal bindning av koldioxid och mångfald av insekter och fåglar.

 

Välkommen att besöka vår gård

och handla i vår gårdsbutik!

Ulf  Andersson

Lamm- och
nötköttlådor 

Våra djur äter endast gräs och klöver från markerna runtom i Kärrbo. Köttet styckas sen och blir till köttlådor i vår egna stycklokal.

 

Köp nöt- eller lammlådor i bageriet eller genom kontakt med bonden.

Fantastiska fårskinn

Våra gotlandsfår har vackra, glansiga och lockiga pälsar. Varje skinn är unikt men i stora drag skiftar de i kulörerna ljus- mellan- och mörkgrå. Vi har även en del vita skinn.

 

Besök vår nya skinnbod för se alla våra skinn!

Grönsaker efter säsong

Lillbonden Najib odlar spetskål, broccoli, vitkål, blomkål, grönkål, rödkål och brysselkål.

 

Under skördesäsongen kan du köpa grönsakerna i vår obemannade gårdsbutik som alltid är öppen.

Besök gården

Kärrbo Prästgård är en öppen gård. Det betyder att vi tar emot besökare som själva kan upptäcka gården, träffa våra djur och handla i gårdsbutiken.

 

Tre gånger om året bjuder vi även in till stora evenemang. Missa inte Kärrbodagen i maj, Skördemarknad i september och Julmarknad i december.

ADRESS

Kärrbo Prästgård 6
725 97 VÄSTERÅS

ÖPPETIDER

Gården är öppen för besök alla dagar. Gårdsbutik och bageriets
öppettider finns här!

KONTAKT

Bonden: 070-345 71 32
bonden@karrboprastgard.se

NYHETSBREV

© 2019 Kärrbo Prästgård

Sommar 2019 091_edited