top of page
D95A9088.jpg

Välkommen till Kärrbo Prästgård

En levande gård som strävar efter hållbar utveckling

Gården ägs och drivs av familjen Berglund/Andersson som brinner för att hålla gården levande.

 

Vi odlar grönsaker utan kemikalier och konstgödsel och vi låter kor, får och hästar beta våra åkrar för maximal bindning av koldioxid och mångfald av insekter och fåglar.

 

Välkommen att besöka vår gård

för att handla i vår gårdsbutik!

Ulf  Andersson

Fårproduktion och landskapsvård

Aktuellt

Utförsäljning till påsk!

Med start 1 april kör vi kampanj på alla våra lammstekar och utförsäljning på fårskinn! Lammsteken är för många en självklarhet på påskbuffén. Vi har lammbogstekar, lammstekar, fårstekar, benfria eller med ben.

Originalpris:

Stek med ben: 250kr/kg

Benfri stek: 330kr/kg

Fårstek benfri: 280kr/kg

Alla stekar 25%, gäller så långt lagret räcker under april månad !

Vi kommer också ha nyrökta lammstekar i butiken för den som vill ha nått riktigt gott utan någon som helst insats😉 (ej kampanj på rökt). Välkomna till gårdsbutiken, öppet alla dagar som vanligt☺️

 

Vi har även fått in ett stort lass med nya får- och lammskinn och behöver därför ha en utförsäljning på skinn från förra året. Vi drar till med en riktigt stor rabatt på 700-800kr på alla utförsäljningskinn (30-35%) originalpris 2200-2300kr, nu 1500kr!! På lördagar och söndagar 11:00-15:00 under april månad dukar vi upp alla utförsäljningsskinn så att ni kan välja och vraka. Välkomna till skinnboden!

  • Facebook
  • Instagram
Lamm- och
nötkött 

Våra djur äter endast gräs och klöver från markerna runtom i Kärrbo. 

 

Köttet styckas i vår stycklokal och säljs sen i vår gårdsbutik.

 

Välkommen att handla i vår gårdsbutik! 

 

Fantastiska fårskinn

Våra gotlandsfår har vackra, glansiga och lockiga pälsar. Varje skinn är unikt men i stora drag skiftar de i kulörerna ljus- mellan- och mörkgrå. Vi har även en del vita skinn.

 

Besök vår nya skinnbod för se alla våra skinn, våra ullgarner och skinntofflor m.m. Eller köp skinn direkt i vår webshop!

Grönsaker efter säsong

Kärrbo Grönt drivs av Angelica som också bor på gården. Hon odlar runt 50 olika sorters grönsaker, variationer som smakar gott, ser roliga ut med mycket blandade färger och former med överraskningar varje säsong. Du kan bli andelskund och prenumerera på grönsakskassar eller köpa grönsakerna i vår gårdsbutik under skördeperioden.

lamm.png
Besök gården

Håll utkik på sociala medier efter "öppen gård" evenemang!  Då får man komma och träffa våra djur, hänga på höskullen med barnen och ibland bjuder bonden på grillat. Kunder till Gårdsbutiken är alltid välkomna som vanligt. 

 

Tre gånger om året bjuder vi in till stora evenemang. Missa inte Kärrbodagen i maj, Skördemarknad i september och Julmarknad i december. 

Får i grönskan
Grönkål
cykeltur 128.jpg
bottom of page