Grönkål
Kärrbo Prästgård (79)
Kärrbo Prästgård (79)

press to zoom
IMG_4389
IMG_4389

Gräsbetande djur

press to zoom

Lammsafari

press to zoom
Kärrbo Prästgård (79)
Kärrbo Prästgård (79)

press to zoom
1/15

ÖPPEN GÅRD

Hela december kommer vi att ha öppen gård på söndagar 11-15 (förutom juldagen).  Lek på höskullen, hälsa på djuren och korvgrillning på gårdsplanen. Ni hittar glögg och värmestuga i stallhaket och gårdsbutiken samt skinnboden kommer vara öppna som vanligt. 

Inträde 50 kr per vuxen, gratis för alla barn! 

Välkommna! 

Välkommen till Kärrbo Prästgård!

Kärrbo Prästgård är en levande gård som strävar efter hållbar utveckling. Gården ägs och drivs av famljen Berglund/Andersson som brinner för att hålla gården levande.

 

Vi odlar grönsaker utan kemikalier och konstgödsel och vi låter kor, får och hästar beta våra åkrar för maximal bindning av koldioxid och mångfald av insekter och fåglar.

 

Välkommen att besöka vår gård

för att handla i vår gårdsbutik!

Ulf  Andersson

cykeltur 128.jpg
Lamm- och
nötkött 

Våra djur äter endast gräs och klöver från markerna runtom i Kärrbo. 

 

Köttet styckas i vår stycklokal och säljs sen i vår gårdsbutik.

 

Välkommen att handla i vår gårdsbutik! 

 

Fantastiska fårskinn

Våra gotlandsfår har vackra, glansiga och lockiga pälsar. Varje skinn är unikt men i stora drag skiftar de i kulörerna ljus- mellan- och mörkgrå. Vi har även en del vita skinn.

 

Besök vår nya skinnbod för se alla våra skinn, våra ullgarner och skinntofflor m.m. !

Grönsaker efter säsong

Kärrbo Grönt drivs av Angelica som också bor på gården. Hon odlar runt 50 olika sorters grönsaker, variationer som smakar gott, ser roliga ut med mycket blandade färger och former med överraskningar varje säsong. Du kan bli andelskund och prenumerera på grönsakskassar eller köpa grönsakerna i vår gårdsbutik under skördeperioden.

lamm.png
  • Facebook
  • Instagram
Besök gården

Håll utkik på sociala medier efter "öppen gård" evenemang!  Då får man komma och träffa våra djur, hänga på höskullen med barnen och ibland bjuder bonden på grillat. Kunder till Gårdsbutiken är alltid välkomna som vanligt. 

 

Tre gånger om året bjuder vi in till stora evenemang. Missa inte Kärrbodagen i maj, Skördemarknad i september och Julmarknad i december.